enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Toplu ulaşım 15 Mart’tan itibaren 6.5 TL

Toplu ulaşım 15 Mart’tan itibaren 6.5 TL

Ankara’da özel halk otobüsleri(ÖHO) ve dolmuşların kontak kapatma eyleminin ardından gündeme gelen 6.5 TL’lik yeni zamlı ulaşım ücreti resmi olarak kabul edildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi(UKOME) Genel Kurulu dün toplandı.

Toplantıda EGO Genel Müdürlüğü’nün yüzde 44’lük zam teklifi oy çokluğuyla kabul edildi. Böylece başkentte toplu taşımada tam bilet ücreti 4.5 TL’den 6.5 TL’ye yükselmiş oldu. Öğrenci biniş ücreti de 2.5 TL’den 3.5 TL’ye yükseldi. Aktarma ücretlerine ise artış yapılmadı. Tam aktarma ücreti 2.5 TL, öğrenci aktarma ücreti 1.25 TL olarak alınmaya devam edecek. Yeni tarifede öğretmen biniş ücreti 3 TL’den 4.25 TL’ye yükseldi. Tek binişlik Ankarakart ücreti de 5 TL’den 7 TL’ye yükseltildi. Yeni tarife 15 Mart’tan itibaren geçerli olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.