enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
45,0290
EURO
52,9307
ALTIN
6.814,39
BIST
14.594,54
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Açık
16°C
İstanbul
16°C
Açık
SalıParçalı Bulutlu
16°C
ÇarşambaAz Bulutlu
18°C
PerşembeHafif Yağmurlu
16°C
CumaHafif Yağmurlu
12°C

TÜGİAD 11. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

TÜGİAD 11. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz, Türkiye’nin ortasında yer alan Ankara’nın coğrafi olarak avantajlı bir konumda olduğunu kaydederek Ankara’dan yarım günlük uçuşlarla dünyanın birçok noktasına rahatlıkla ulaşabileceğini belirtti. Ankara’dan yurtdışına direk uçuşların ticaret ve turizmin gelişmesi açısından önemli olduğunu ifade eden Yılmaz, “Anadolu’nun geleneksel ürünlerini ihracatın konusu haline getirebiliriz” diye konuştu. ATO Başkan Yardımcısı Yılmaz, Türkiye Genç İşadamları Derneği’nin (TÜGİAD) 11. Olağan Genel Kurulu’nun açılışına katılarak bir konuşma yaptı. Yılmaz, konuşmasında TÜGİAD’ın yaptığı çalışmaların Başkent ekonomisine katkısına değinerek Ankara Ticaret Odası olarak işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi.

Tekstilden mekaniğe, otomotivden yedek parçaya kadar ülkenin ekonomisi için önemli sektörlerin öncülerinin Başkentte olduğunu kaydeden Yılmaz, “Ankara’nın 20 milyar dolara varan dış ticaretinde TÜGİAD ve ATO üyelerinin etkisini hepimiz biliyoruz. Başkentimizde yeni iş alanları oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

TÜGİAD Genel Kurul’unda, Ankara Vergi Dairesi Başkanı Yüksel Duman, 10. Dönem TÜGİAD Ankara Şubesi Başkan Yardımcısı Can Çavuşoğlu, TÜGİAD Genel Başkanı Nilüfer Çevikel, TÜGİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Dr. Ali Yücelen de birer konuşma yaptı.  Konuşmaların ardından TÜGİAD Ankara Şubesi 11. Dönem Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelikleri için oy kullanıldı. Seçim sonuçlarına göre,  10. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Zafer Yıldırım, yeniden seçildi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.