enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

TUNA YILMAZ İLKSAN ARNAVUTKÖY TEMSİLCİLİĞİNE ADAY OLDU

TUNA YILMAZ İLKSAN ARNAVUTKÖY TEMSİLCİLİĞİNE ADAY OLDU

Kısa adı İLKSAN olan İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı Arnavutköy İlçe Temsilciliği için seçimler 19 Haziran Cumartesi tarihinde Arnavutköy Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda yapılacak. Yılların deneyimli ismi ve 8. Dönem İLKSAN Arnavutköy Temsilcisi olan eğitimci Tuna YILMAZ 9. Dönem adaylığı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bir İlçe Temsilcisi adayı olarak bizim söyleyeceklerimiz şunlardır. Eğer üyelerimiz takdir eder layık görür, görev verirse 25 yıldır olduğu gibi bundan sonra da birikimleriniz emanetimiz, emanetimiz namusumuz olacak, çalmadan, çaldırmadan, şeffaf ve profesyonel bir şekilde, maceraya riske atmadan yönetecek, gelecekte ihtiyaç duyacağınız alanlarda sosyal yardımları, sağlık yardımlarını artırarak yaşam kalitenize katkı sağlamaya, zor gününüzde yanınızda olmaya, birbirimizden güç alarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Bizim söyleyeceklerimiz bunlardır. Bu seçim kişiler veya sendikalar arasındaki bir yarış değil, sizlerin teveccühü ve desteği ile İLKSAN’ı yaşatma, geliştirme ve daha ileriye götürme seçimi olacaktır. Bundan sonra söz 280 bin üyenindir. Üyelerimiz 19 Haziran da İLKSAN’ a çamur atanlara, kapatmak isteyenlere en güzel cevabı verecektir. Yapılacak olan seçimimizin İLKSAN’ımıza üyelerimize, eğitim camiasına ve Ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, halis niyetlerle emanete sahip çıkmak için aday olduğumu bilmenizi istiyorum ve aday olan tüm ilçe temsilcisi (delege) adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.