enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

ÜLKÜ OCAKLARI ANKARA İL BAŞKANLIĞI’NDAN UÇURTMA ŞENLİĞİ

ÜLKÜ OCAKLARI ANKARA İL BAŞKANLIĞI’NDAN UÇURTMA ŞENLİĞİ

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığının Gölbaşı ilçesinde ” Uçurtmanı Al Gel” slagonu ile düzenlenen Uçurtma Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Gölbaşı Şehir Parkı’nda gerçekleştirilen ve Ankara’nın İlçe Ocaklarının ve Gölbaşı Belediyesi Başkanı Ramazan Şimşek’in katıldığı programda, gençler rüzgarlı havayı fırsat bilerek uçurtma uçurarak gönüllerince eğlendiler. Bu etkinlikle çocuklar teknoloji bağımlılığından sıyrılıp, uçurtma uçurmanın verdiği özgürlük hissini doyasıya tattılar.


En iyi uçan ve en iyi tasarıma sahip olan ve ilk üçe giren uçurtma sahiplerine ödül verildiğini belirten Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Abdullah Yüksel, “Uçurtma şenliğimiz güzel bir etkinlik oldu. Gençlerimizin bu şekilde velileri ile birlikte olmaları ve aileleri ile sporun içinde olmaları bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığı olarak uçurtma şenliğimizin birincisini tamamladık. İnşallah devamı gelecek” şeklinde konuştu.

Yaklaşık beş saat boyunca devam eden, yüzlerce çocuk ve velinin katıldığı uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Rengarenk uçurtmalar gökyüzünde dalgalanırken çocuklar kadar büyükler de eğlenceli vakit geçirdi. Çocuklar, uçurtmanın nasıl uçacağı ile ilgili incelikleri öğrenmek için ailelerinden yardım alırken büyükler ise çocuklarıyla birlikte uçurtma uçurmanın keyfini yaşadı. Şenlik sonunda Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Abdullah Yüksel dereceye giren ilçe ocaklara hediyelerini takdim ettikten sonra program sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.