enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ETİMESGUT ÇIKARMASI

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ETİMESGUT ÇIKARMASI

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığı’na bağlı il yöneticileri ve ilçe ocak başkanları Etimesgut’ta bulunan Etimesgut Belediyesi Türk Tarih Parkı ve Müzesi’ni ziyaret ettiler. Ülkü Ocaklarına bağlı ülkücülere müze gezisi sırasında Etimesgut Belediye Başkanı Enver DEMİREL de eşlik etti. Ülkücüler hatıra fotoğrafı çektirirken bozkurt işareti yaparak, Etimesgut Türk Tarih Parkı ve Müzesi’nden “TANRI TÜRK’Ü KORUSUN” mesajı verdiler.

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Abdullah YÜKSEL; “Etimesgut Belediye Başkanımız Sayın Enver DEMİREL’e Türk Tarihine değer katan bu hizmetten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizler aziz Türk Milletinin değerlerine bağlı, ülküsü kızıl elma olan bir neslin çocuklarıyız ve gelecek nesilleri de böyle yetiştireceğiz…” dedi.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver DEMİREL de; “Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığı, Yöneticileri ve İlçe Başkanlığına bağlı ülkücü kardeşlerimin ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etti. Ülkü Ocakları var olduğu sürece gelecek nesillerden şüphemiz olmaz Allahın izniyle. Başkan Abdullah YÜKSEL nezdinde kardeşlerime ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.