enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,2289
EURO
44,7145
ALTIN
4.153,30
BIST
9.019,57
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
PazartesiAz Bulutlu
26°C
SalıAçık
28°C
ÇarşambaParçalı Bulutlu
29°C
PerşembeAçık
30°C

Yatırımı Türk Futbolcusuna Yapın

A+
A-
Yatırımı Türk Futbolcusuna Yapın

Türk futbolu ve Ankara’da futbolun içinde bulunduğu sürecin konuşulduğu ziyarette, Başkentin simgesi Ankaragücü’nün gelişimi için karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Yaşar “Türk futbolunun gelişimi için yabancı oyuncu sayısının azaltılması, alt yapıya önem verilerek kendi genç yeteneklerimizi ortaya çıkarmamız gerekiyor. Yabancı oyunculara verilen yüksek ücretler ve son dönemde yaşanan ekonomik daralmadan ötürü bütün kulüpler zor günler geçiriyor. Türk futbolunda ilerlemenin yolu yatırımı Türk futbolcusuna yapmaktan geçiyor” dedi.

Ankaragücü’ne desteğimizi sürdüreceğiz

Yapımı planlanan Ankaragücü Mert Turgut ve Eren Açıkgöz Sosyal Tesisleri’nin proje planından bahsederek sözlerine devam eden Yaşar “Başkent’in önemli değerlerinden biri olan Ankaragücü’ne sahip çıkmak hepimizin görevidir. Bugüne kadar takımımıza nasıl destek olduysak bundan sonrada Ankaragücü için desteğe devam edeceğiz. Ankaragücü için söz verdiğimiz sosyal tesisi de tamamlayarak,  merhum taraftarlar Mert Turgut Çakır ile Eren Açıkgöz’ün ismini vereceğiz” diye konuştu.

Başkan Yaşar’a teşekkür

Yaşar’ın takıma gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren MKE Ankaragücü Başkanı Fatih Mert “Ankaragücü şehrimiz için büyük bir değer. Bu değeri yaşatmak ve takımı hak ettiği yere taşımak adına gereken tüm gayreti gösteriyoruz. Başkan Yaşar’a Ankaragücü’ne verdiği destek için teşekkür ediyorum” diyerek Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a Ankaragücü forması hediye etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.