enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

İkinci Baharlarda halk oyunları eğitimi

İkinci Baharlarda halk oyunları eğitimi

Sosyal ve kültürel aktivitelerle hayatı dolu dolu yaşayan Yenimahalle Belediyesi İkinci Bahar Dayanışma Merkezi sakinleri, TUBİL Halk Dansları Topluluğu eğitmenlerinden halk oyunları eğitimi alıyor. TUBİL eğitmeni Hasan Dayan ve Alper Bektaş öncülüğünde Ata Mahallesi İkinci Bahar Dayanışma Merkezi sakinlerine, birçok farklı yöreye ait halk oyunları eğitimleri veriliyor.

6 farklı noktada eğitimler sürüyor

Karşıyaka, Gazi, Yenimahalle, Serhat, Ata ve Turgut Özal Mahallelerinde bulunan İkinci Bahar Dayanışma Merkezlerinde halk oyunları eğitimleri aralıksız sürüyor. Vaktini keyifle geçirme fırsatını dayanışma merkezlerinde bulan Yenimahalle sakinleri, düzenlenen eğitimler aracılığıyla Mardin, Bolu, Artvin ve Van gibi birbirinden farklı yörelerin halk oyunlarını öğrenme şansını yakalıyor.

İkinci baharlarını eğlenerek geçiriyorlar

Yenimahalle Belediyesi olarak ikinci bahardayanışma merkezleri ile büyük bir hizmetin altına imza attıklarını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Dayanışma merkezlerimiz, 50 yaş ve üstü vatandaşlarımızın zamanlarını değerlendirmelerini ve kendilerini geliştirecek etkinliklerle buluşmasını sağlıyor. Vatandaşlarımızın ikinci baharlarını eğlenerek geçirmesini istiyoruz. Bu merkezlerimizde bir araya gelen hemşerilerimiz hem hoşça vakit geçiriyorlar hem de düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerle bir araya gelerek kaynaşıyorlar. İkinci Bahar Dayanışma Merkezleri’nden dört bine yakın vatandaşımız faydalanıyor. Yenimahalle sakinlerinin huzuru ve mutluluğu için her vatandaşa eşit hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.