enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

Mevlüt Topçu: “Sincan için büyük gurur”

Mevlüt Topçu: “Sincan için büyük gurur”

Sincan İlçe Müftülüğüne bağlı Törekent Kız Kur’an Kursu Öğreticisi Fatma AYTAÇ “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle düzenlenen yarışmanın “Hafızlık” kategorisinde Ankara 1’ncisi olarak Sincan’ın gururu oldu. İlçe Müftüsü Mevlüt TOPÇU ve Şube Müdürü İlyas HENNEP tarafından Müftülük makamında ağırlanan Fatma AYTAÇ’a İlçe Müftüsü Mevlüt TOPÇU tarafından çeyrek altın ve özel olarak hazırlanmış kitap seti hediye edildi. AYTAÇ “En büyük şükür sebebim olan hafızlığımı 11 yaşında tamamladım, Kur’an-ı Kerimi hayatımın merkezinde tutuyorum, her Müslüman’ın yaptığı gibi atacağım her adımda Kur’an’a göre kendime yön veriyorum ve bu yarışmayı kazanmamdaki en büyük etken 3 günde bir yaptığım hatim devri. Bundan sonraki hedefim 23 Haziran 2021 Çarşamba günü yapılacak olan bölge finalinde daha sonra ise Türkiye finallerinde birinci olmak.” dedi.

İlçe Müftüsü Mevlüt TOPÇU ise “Bu başarı bizlerin nezdinde bütün Sincan için büyük bir gururdur. Son zamanlarda Sincan’daki hocalarımız ve öğrencilerimiz büyük başarılara imza atıyor, Kur’an Kursu öğrencileri arasında yapılan hafızlık ve Kur’an’ı güzel okuma yarışmalarında öğrencilerimiz Ankara’da ve Bölge finallerinde güzel dereceler aldı. Önümüzdeki günlerde yine Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Ezanı Güzel Okuma, Etkili Hutbe Sunumu ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmaları yapılacak ve bu kategorilerde de inş güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Bu vesileyle bizlere böyle bir gurur yaşattığın için sana ve ailene teşekkürlerimi sunuyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.