enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
CumartesiParçalı Bulutlu
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
21°C
SalıAz Bulutlu
23°C

Başkan İsa YALÇIN’dan “Hizmet kervanına bir durak daha”

Başkan İsa YALÇIN’dan “Hizmet kervanına bir durak daha”

HABER06 / HAKAN ARSLAN – Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın Yenikent Ortapınar TOKİ minibüs durağımızın açılışını Sincan Belediye Başkanımız Murat Ercan, Siyasi Parti temsilcileri, misafirlerimiz ve Esnaflarımız ile birlikte yaptık. Bizlere göstediği ilgi ve alaka için Belediye Başkanımıza ve ekibine şahsım ve esnaflarımız adına şükranlarımı sunuyorum. Hizmet anlayışı ile çıktığımız bu yolda durmadan devam edeceğiz ve “Önce İnsan Öncü Sincan” sloganıyla hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek” dedi.
Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsa YALÇIN’ın göreve gelmesiyle tepeden tırnağa Oda binasının çevre düzenlenmesi ve peyzaj bakımından Türkiye’ye örnek olacak bir duruma getirmiştir.

Odanın güler yüzlü personeli ile Minibüsçü, Taksici, Servisçi Kamyon ve Kamyonetçi esnaflarına hizmet vermenin yanısıra vatandaşlarımıza da en hızlı bir şekilde plaka basım işleri yapılmaktadır.
Merkez dolmuş durağı ışıklandırması, temizliği ve güvenliği ile tam bir örnektir. Başkan İsa YALÇIN’ın göreve gelmesiyle fiziki yapısı yeterli olmayan Sincan dolmuş durağının ışıklandırması, oturakları, genişletilmesi, yağmur ve yağıştan korunaklı şadırvanlarıyla 24 saat güvenle beklenebilen bir durak haline gelmiştir. Böylece Sincan Minibüs durağı tüm Türkiye’ye örnek bir durak haline getirilmiştir.

Esnafların tüm ihtiyaçlarına cevap veren modern bina hizmetine sunulmuştur. Ulus Rüzgarlı çok katlı otoparktaki Sincan minibüslerinin kalkış noktasına yine aynı şekilde içerisinde mescidi olan dinlenme yeri kazandırılmıştır. Yıllarca minibüsçü esnafları barınmaya uygun olmayan bir kulübede zorunlu ihtiyaçlarını karşılayamadığı bir yere mecbur bırakılmıştır. İsa YALÇIN Başkanın çok önemsediği projeler başında gelen minibüsçü esnaflarının tüm ihtiyaçlarına cevap veren pazar pazarındaki modern binanın Sincan halkının ve minibüsçü esnaflarının hizmetine sunulmuştur.


Yıllar önce Ankara genelinde yeşil otobüs olarak çalışan araçlar 2008 yılında 222 adet olan beyaz özel toplu taşıma araçların tamamı Sincan’a verilerek minibüsçü esnafları ve Sincan halkı mağdur edilmişti. Haksızlık yapılarak Sincan bölgesine verilen bu beyaz özel toplu taşıma araçları Başkan İsa YALÇIN tarafından Ankara geneline dağıtımı sağlamıştır.
Böylece hem mağdur edilen Sincan halkı hem de minibüsçü esnaflarının hakları adaletli bir şekilde kazandırılmıştır. Yeni minibüs hatları UKOME’den karar çıkartılarak minibüsçü esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerine yerine getirilmiştir. Bu yönde esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza yeni güzergah çalışmalarımız devam edecektir. Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına bağlı üyelerine düğün, cenaze ve benzeri toplu gidilebilecek yerlere beraber katılım sağlamak adına araç filosuna yeni otobüs dahil etmiştir.


Ayrıca Odanın kurtarıcısıyla, Odamıza bağlı taksi, dolmuş, servis ve kamyonetçi esnaflarımızın ticari araçlarına kesintisiz 24 saat ücretsiz kurtarıcı hizmeti verilmektedir. Minibüslere yıllar önce taktırılan araç takip sistemi atıl bir vaziyette dururken takip sistemi çalıştırılarak müşterilerine ve esnaflarına büyük kolaylık ve fayda sağlamıştır. Başkan İsa YALÇIN göreve gelmesiyle, minibüslere ve taksilere müşterilerin direk şikayet ve dileklerini bildirmeleri için Odanın telefon numarasının olduğu sıtıkırlar yapıştırılarak gelen şikayetler çözüme kavuşturulmaya çalışılmaktadır.

Başkan İsa Yalçın’ın göreve gelmesiyle birlikte periyodik olarak ticari araç şoförlerine halkla ilişkiler, beden dili, stes kontrolü ve trafik derslerinin verildiği kurslar düzenlenmektedir. Böylece vatandaşlardan gelen şikayetler değerlendirildiğinden ve çözüme kavuşturulduğundan duraklardan gelen şikayetler azaltılmıştır. İnsan kaynaklı şikayetleri bitirmek adına YÖK ve Milli Eğitim Bakanlığı nezrinde girişimlerde bulunarak ticari araç şoförlerinin eğitilmesi hususunun önemini arz etmiş gereğini talep etmiştir.

Faydalı olma ilkesiyle iş başına geçen Başkan İsa YALÇIN kangrenleşmiş meseleleri birer birer çözüyor. Yıllarca şehrin göbeğinde kanalı suyu olmayan taksi, dolmuş, kamyon ve kamyonetçi esnaflarının bekleme yerlerini ve duraklarının kanalı suyu bağlanmıştır. Ticari araç camiasının kabusu olan korsan taşımacılık ile ilgili Sincan bölgesinde peri-yodik bir şekilde denetimler yapılarak korsan taşımacılık bitirilme noktasına getirilmiştir.

Başkan İsa YALÇIN göreve gelmesiyle birlikte esnaflarıyla birlik beraberliğini güçlendirmek adına iftar programları, kahvaltı ve bayramlaşma programları ve sık sık kaynaşma toplantıları yapılmıştır. Yine aynı şekilde suç işleyene verilen cezalar ve olumlu davranışlara verilen ödüller bölgemizdeki ulaşım kaynaklı şikayetleri bitirme noktasına getirmiştir. Vatanına milletine her fırsatta bağlılığını göstermek adına sınır dışı operasyonlarda her zaman devletin ve askerleri-mizin yanında olduğunu dosta düşmana haykırmıştır. Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına verdikleri destekten ötürü Sincan Belediye Başkanımız Murat ERCAN’a Odamız ve esnafımız adına teşekkür ederiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.