enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

ETİMESGUT BELEDİYESPOR, ALPER GÜLTER İLE GÜRLEDİ

ETİMESGUT BELEDİYESPOR, ALPER GÜLTER İLE GÜRLEDİ
HABER06 SPOR / HAKAN ARSLAN – Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı Grupta kendi saha ve seyircisi önünde hafta sonu Düzcespor ile karşılaşan Etimesgut Belediyespor, yeni teknik direktörü Alper Gülter ile çıktığı ilk maçta karşılaşmadan Turan Yılmaz’ın 27’inci dakikada attığı golle 1-0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.
Karşılaşmanın başından itibaren yüksek tempoda futbol oynayan ve rakibine sahanın her yerinde baskı yapan Etimesgut Belediyespor, baskılarının karşılığını 27’inci dakikada alarak Turan Yılmaz’ın golü ile 1-0 öne geçti. Golden sonraki sürede de oyun disiplininden kopmadan oynayıp rakibine hiç pozisyon vermeden karşılaşmayı tamamlayan Alper Hoca’nın öğrencileri, 3 puanı hanelerine yazdırarak oynadıkları futbolla gelecek haftalar için ümit verdiler.
ALPER GÜLTER, ”BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”
Maç sonu basın mensuplarına kısa bir değerlendirmede bulunan genç teknik adam Alper Gülter,” 90 dakika oyun disiplininden kopmadan oynayan oyuncularıma teşekkür ediyorum. Oyuncularım verdiğim görevleri saha içinde eksiksiz yerine getirerek taktik-disiplinden kopmadan oynadılar. Rakibimize pozisyon vermeden 1-0 galip gelmeyi başardık. Daha çok çalışarak eksiklerimizi giderip, ilerleyen haftalarda daha başarılı sonuçlar alıp, daha fazla skor üretip takımımızı hep birlikte hak ettiği yere getireceğiz. Bize güvenerek görev veren başta sayın belediye başkanımız Enver Demirel olmak üzere, kulüp başkanımız Mesut Şahingöz’e yönetim kurulumuza, teknik ekipteki arkadaşlarıma, oyuncularıma ve 90 dakika destekleriyle bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Birlikte başaracağız dedi.
MESUT ŞAHİNGÖZ, ”SEZON SONU BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ”
Alınan 3 puan kadar oynanan güzel futbolun ilerisi için ümit verici olduğunu söyleyen Etimesgut Beldiyespor kulüp başkanı Mesut Şahingöz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada,”Etimesgut’umuzun evladı, yakından tanıdığımız ve güvendiğimiz genç teknik adam Alper kardeşimizi takımın başına getirdik. Geçen hafta deplasmanda oynadığımız Sarıyer maçında futbol şansı yanımızda olsa o karşılaşmadan da 3 puanla ayrılan biz olacaktık.
Maalesef bazen futbolda şanssızlıklar yaşıyorsunuz. Bu gün oynadığımız maçta disiplinli, istekli ve arzulu şekilde oynayarak hak ettiğimizi 3 puanı alan oyuncularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti başta belediye başkanımız Enver Demirel olmak üzere tüm Etimesgut halkımıza armağan ediyorum. İnşallah bu güzel futbolumuzu devam ettirip sezon sonu hedeflediğimiz başarıya bulaşacağız” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.