enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI MURAT ERCAN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMIYOR

SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI MURAT ERCAN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMIYOR

HABER06 / HAKAN ARSLAN – Yeni eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldığında öğrencileri yalnız bırakmayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, her fırsatta okul ziyaretleri yapmayı sürdürüyor. Öğrencilerle bir araya gelen Başkan Ercan onlarla sohbet ederek vakit geçiriyor. Başkan Murat Ercan dağıttığı hediyelerle de gençlerin ve çocukların yüzlerini güldürüyor.

2023-2024 yılı eğitim hayatının başlamasından itibaren öğrencilerin destekçisi olan Ercan, çocuklarla keyifli zaman geçirip sohbet etti. Şehit Yakup Çınar Ortaokulu, Mehmet Sündüs İçli İlkokulu, Sincan İnci Anaokulu öğrenci ve öğretmenleriyle bir araya gelen Murat Ercan, anaokulu ziyaretinde okul öncesi eğitime büyük önem verdiğini belirterek, bu doğrultuda proje ve yatırımlarına devam edeceklerini söyledi. Başkan Ercan “Okul öncesi eğitime büyük önem veriyor, ilçemizde bu konudaki yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

Uzun bir tatil döneminin ardından okullarına dönen öğrencilerimize zihin açıklığı ve başarılar diliyorum. Hem çocuklarımızın hem de bir nesil yetiştiren öğretmenlerimizin her daim yanlarındayız” dedi.  Başkan Murat Ercan, öğrencilerle eğlenceli vakit geçirirken, kırtasiye malzemeleri ve oyuncaklar dağıtarak da çocukları sevindirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.