enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

DÖRTKONAK KÖY DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

DÖRTKONAK KÖY DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Ankara’nın akciğerlerinden olan ve Bolu sınırında bulunan Çamlıdere Dörtkonak Köyü Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı Pazar günü Altındağ Siteler’de yapıldı. Toplantıya köyün Şayı Mahallesi, Dedemçayırı Mahallesi ve Göl Mahallesi üyeleri katıldı. Çamlıdere’nin en büyük köylerinden birisi olan Dörtkonak’ın nüfusu zaman zaman 5.000’e çıktığından dolayı oldukça önemli bir köy olarak bilinmekte. Birbirine yakın iki listenin yarıştığı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın Divan Başkanlığı’na yılların tecrübeli ismi emekli bürokrat Hasan ERDOĞAN oy birliği ile seçildi. Divan Başkanlığı görevini yürüten Hasan ERDOĞAN adil ve tarafsız yönetimi ile üyelerin tamamının takdirini topladı.

Ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan koronavirüs vakaları nedeniyle pandemi tedbirlerine uygun olarak gerçekleştirilen toplantının bir bölümü açık havada gerçekleştirildi. Okunan Kuranı Kerim tilavetinin ardından, Tüzük gereği konuşmalar, eksiklikler, öneriler ve bir önceki yönetimin çalışmaları oy çokluğu ile ibra edildi. Olağan Genel Kurul Toplantısında daha sonra seçimlere geçildi.

Yapılan oylamalar neticesinde yeni yönetim şu isimlerden oluştu.

Başkan

Murat YAY

Asil Üyeler

Ali BERŞE

Murat KARAGÖZLÜ

Murat BAŞARAN

Osman ŞAHİNOĞLU

Süleyman ERGÜL

Durmuş YILMAZ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.