enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

YENİ BİR YILDIZ DOĞUYOR: GÜRAY DEMİRCİ

YENİ BİR YILDIZ DOĞUYOR: GÜRAY DEMİRCİ

Klasik Yay Okçuluk Sporcusu Güray DEMİRCİ, son zamanlarda aldığı başarılardan dolayı adından sıkca söz ettirmeye başladı. 3 yıldır okçuluk sporu ile uğraşan Güray DEMİRCİ katıldığı bir çok yarışmada üstün performans sergiledi.

Son olarak Etimesgut Belediyesi Devlet Bahçeli Spor Tesislerinde düzenlenen özel bir salon yarışmasında 11-12 yaş Klasik Yay Erkekler Kategorisinde 2. olarak Gümüş madalya elde etti. Güray DEMİRCİ ayrıca takım yarışmalarında da ikinci olarak kupayı müzesine götürdü.

Güray DEMİRCİ yaptığı açıklamada; “Okçuluk sporunu çok seviyorum, ok atarken kendimi başka bir dünyada hissediyorum. Yayımı elime aldığımda herşeyi unutuyor ve hedefimle başbaşa kalıyorum, bugünlere gelmemde bende çok emeği olan aileme ve hocalarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra çok daha büyük başarılara imza atacağım…” dedi.

Etimesgut Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Enver DEMİREL yarışmaya katılan sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.