enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

YENİMAHALLE’DE AK KADROLAR BELLİ OLDU

A+
A-
YENİMAHALLE’DE AK KADROLAR BELLİ OLDU

AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanlığı görevine seçilen Abdulkadir AYDOĞAN çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yenimahalle’de AK Parti’ye yeni bir şahlanma dönemi yaşatacaklarını belirterek göreve gelen AYDOĞAN yeni dönem Yürütme ve Yönetim Kurulunda görev alacak isimleri açıkladı.

Başkan AYDOĞAN yaptığı açıklamada; “Liderimiz, Ak Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğinde yolumuzu değiştirmeden hedefe emin adımlarla gidiyoruz. Ak Parti’nin Yenimahalle’de 1. parti olması için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bunun için durmadan çalışıyoruz. Yorulmak bilmiyoruz. Esnafımızın, vatandaşımızın daima yanındayız. Kimin ihtiyacı var, kimin sevinçli bir anı var hep beraberiz. Bizler ne yaptığımızı ve nerede olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Bunun için yeni yönetimimizle beraber çalışmaya her zamankinden daha çok hazırız. Yeni dönem Yürütme ve Yönetim Kurulunda görev alan arkadaşlarımın tamamı AK davalara gönül vermiş hizmet insanları. Çalışkan insanlar. Biz yeni bir heyecan yeni bir aşk ile yeni yönetimimizi oluşturduk. Ankaralı ve Yenimahalle’li vatandaşlarımız için yapacağımız çok işimiz var…” dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.