enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Yüksek Lisans Doktora Programları Başladı

08.10.2020
196
A+
A-
Yüksek Lisans Doktora Programları Başladı

Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) organ üyeleri ile personelinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla Başkent Üniversitesi ile imzaladığı protokol kapsamında çeşitli dallardaki yüksek lisans ve doktora dersleri başladı. ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, protokol kapsamında gerçekleştirilen İşletme Yüksek Lisans Programı’nın Pazarlama Yönetimi dersini ziyaret ederek, organ üyeleri ile personele başarı dileklerini iletti.

ATO Duatepe Salonu’nda Başkent Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feride Bahar Işın tarafından verilen Pazarlama Yönetimi dersinde konuşan ATO Başkanı Baran, ATO olarak eğitim konularına önem ve öncelik verdiklerini söyledi. Türkiye’nin gelişimi için her alanda sürekli eğitim ihtiyacının varlığına dikkat çeken Baran, “Ankara Ticaret Odası yönetimine geldiğimizden bu yana “eğitim” konusu bizim üzerinde en hassasiyetle durduğumuz konu oldu.  Okullara ve öğrencilere yardım yapmaktan tutun da, Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği halinde mesleki eğitimin gelişmesi için yapılan çalışmalara kadar birçok alanda aktif rol aldık. Ankara’ya ve üyelerimize olan katkımızı artırmak ve hizmet kalitemizi yükseltmek için organ üyelerimizin ve çalışanlarımızın gelişimi önemli. Yetkinliklerinin artması, yaptıkları işte sağladıkları katma değeri artıracaktır. Bu nedenle Ankaramızın köklü üniversitelerinden Başkent Üniversitesi ile tüm tezli ve tezsiz yüksek lisans programları ile doktora programlarını kapsayacak şekilde bir protokol yaptık” dedi. Baran, Başkent Üniversitesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feride Bahar Işın’ın şahsında Üniversite Kurucu Rektörü ve Yönetim Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Haberal ile Rektör Prof. Dr. Ali Haberal’a teşekkür etti.

ATO’nun Başkent Üniversitesi ile yaptığı protokol kapsamındaki 2020-2021 öğretim yılı derslerinden İşletme Yönetimi Tezli Yüksek Lisans dersleri ATO Hizmet Binası’nda gerçekleştirilirken diğer branşlardaki dersler Üniversite’nin Bağlıca Kampüsü’nde veriliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.