enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Orhan ÜNSAL AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu

28.03.2023
799
A+
A-
Orhan ÜNSAL AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu

Haber06 / Hakan ARSLAN – İş dünyasının sevilen ve sayılan simalarından olan ÜNSAL Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan ÜNSAL AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

Türkiye’nin en büyük projelerinden birisi olan MEVA Şehir Projesi ve İlk Özel Hava Parkı Sahasını açan Orhan ÜNSAL, Türkiye’nin modern ve gelişen bir yüzü olarak karşımıza çıkıyor.

Orhan ÜNSAL iş dünyasının yanı sıra siyaset sahnesinde de çok ilgi gören ve projeleriyle göz dolduran birisi. İhtiyaç sahibi olan insanlara her daim yardımda bulunan Ünsal, bölge halkı tarafından oldukça seviliyor. AK Parti Milletvekili adaylığı süreci ile ilgili olarak; “Biz AK Partiyi gönülden seviyoruz. İş dünyasında yaptığımız işler ile hemen her kesimin takdirini topladık. Şimdi siyasete girme zamanı. Siyaseti, halka hizmet hakka hizmettir mantığı ile yapacağız inşallah…” dedi.

Depremin ilk günlerinden itibaren ekibini deprem bölgesine sevkeden ve kendisi de bizzat depremzede vatandaşlarla birebir ilgilenen Ünsal, “Allah’ım Devletimize zeval vermesin, bir daha böyle afetler yaşamayalım” şeklinde ifade etti.

11 Ayın Sultanı Ya Şehr-i Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahiplerine her zaman olduğu gibi yine destek olmak için gecesini gündüzüne katan AK Parti Ankara Milletvekili aday adayı Orhan Ünsal, “Bu günde Etimesgut Belediyesinin düzenlemiş olduğu iftar organizasyonunda gönüllü olarak oruçlu insanlara kendi elleriyle hazırlanan iftarlıkları taktim ederken, “Vatandaşlar Allah’ım sizlerden razı olsun, gönlü yüreği güzel değerli insan Yaradanımız sizleri hiçbir zaman sıkıntıda koymasın” şeklinde dualar ettiler.

Orhan Ünsal AK Parti’den aday adaylığını açıkladıktan sonra bir dizi ziyaretlere başladı. Bunlardan ilkini sayacak olursak Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın’a gerçekleştirdi. Ziyarette Başkan İsa Yalçın: “Siyasette sizler gibi değerli insanlar hep olmalı. Bölgemize yapmış olduğunuz hizmetlerle ve dünya görüşünüzün çok farklı olduğunu gözlemliyoruz. Bu bilgi ve birikiminizi inşaallah bölgemizi Meclis’te de temsil edersiniz, bu çıkmış olduğunuz kutlu yol da başarılarınızı temenni ederim” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.