enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Ağaçlandırma Çalışması

Ağaçlandırma Çalışması

Belediye Başkanı Memiş Çelik, yüz binlerce fidanın toprakla buluşturulacağını belirtti.

İlçede ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade eden Çelik, şunları kaydetti:

“Bugün toprakla buluşturduğumuz fidanlar yarın Şereflikoçhisar’a nefes olacak. Bu bağlamda yürüttüğümüz çalışmalarda boğaz mevkiinde yaklaşık 35 bin adet fidanımızı toprakla buluşturmaya devam ediyoruz. Dikilen fidanlarımızın bakım ve sulama ihtiyaçlarını yine ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriyoruz.”

İlçede ağaçlandırma çalışmalarının yanı sıra çimlendirme çalışmalarının da devam ettiğine değinen Belediye Başkanı Çelik, “Bir şehrin aynası o şehrin girişleri, ana arter yollarıdır. Yeni sanayi sitesi mevkiinde kıraç ve bakımsız bir görünümde bulunan alanlarda çimlendirme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. E-90 karayolu kenarında bulunan parklarımızda yeşillendirme, ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmalarımızı sürdürerek ilçemizin çehresini güzelleştiriyoruz.” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.