enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
Destici: “Şoför esnafından ÖTV ve KDV alınmasın, kaldırılsın” diyoruz

HABER06 / HAKAN ARSLAN – Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’den Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın ve Yönetimine ziyaret. Sincan Şoförler Odasında kalabalık bir şoför esnafının katılımıyla karşılanan Destici ilgiden oldukça memnun kaldı.

Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın: “Değerli Başkanım bizler ekmeğini direksiyondan kazanan şoför esnaflarız. Esnaflarımızın ve Camiamızın tüm sorunlarını size aktardık. Her zaman bizlere abilik yapan değerli Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’ye nazik ziyaretleri ve çözüme yönelik yaklaşımlarından dolayı şahsım ve esnaflarım adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım” dedi.

Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın ve Yönetimini ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici: “Dünya genelindeki enerji krizine dikkati çekerek akaryakıt fiyatlarının yükselmesinden en çok zararı şoför esnafının gördüğünü bildirdi.
Enerji maliyetlerindeki artışa karşı dünya ülkeleri gibi Türkiye’nin de çeşitli tedbirler aldığını dile getiren Destici, “Ama bana sorarsanız, Büyük Birlik Partisi olarak biz diyoruz ki, bunlar yetmez, daha farklı tedbirler alınması lazım, esnafımızın daha fazla desteklenmesi lazım.” dedi.

Destici, akaryakıta gelen zammın tüm toplumu etkilediğine işaret ederek “Özel tüketilen, kişilerin hususi otomobillerinde elbette özel tüketim vergisi ve KDV olabilir. Ama biz Büyük Birlik Partisi olarak ‘Üretenin ya da esnafın kullandığı akaryakıttan ÖTV ve KDV alınmasın, kaldırılsın.’ diyoruz. Esnaf kazandıktan sonra vergisini öder.” diye konuştu.

Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve Yönetiminin ziyaretinden oldukça memnun olduğunu karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğunu ve kendilerine bu ziyaretten dolayı şoför esnaflarım adına teşekkürleri bir borç biliyorum” dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, “Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın ve Yönetimi başta olmak üzere tüm şoför esnaflarıma hayırlı, kazasız bol kazançlar diliyorum. Başkan İsa Yalçın’ın sizlerle ilgili vermiş olduğu bilgilerin de takipçisi olacağını söyleyen Destici, Sincan Şoförler Odasında toplanan şoför esnaflarının ilgi ve alakasından oldukça memnun olduğunu ve hepsine teşekkür ederek Sincan Şoförler Odası binasından ayrıldı.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.