enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

Başkan Murat Ercan’a bir ödül daha

Başkan Murat Ercan’a bir ödül daha
HABER06 / HAKAN ARSLAN – Göreve geldiği günden bugüne kadar gece – gündüz demeden halkın içerisinde olan, yapmış olduğu hizmetlerle Sincan’a çığır açan çalışkan, dürüst Başkan Murat Ercan her kesimin takdirini toplamaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tavsiyelerine fazlasıyla dikkat eden Başkan Ercan, sürekli halkın içerisinde ve telefonla arandığında herkesin kolaylıkla ulaşılabilir olması vatandaşlar tarafından tam not alıyor.
Ankara’nın parlayan yıldızı konumuna gelen SİNCAN yapmış olduğu hizmetlerle tüm Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor, taraflı ve tarafsız her kesimin taktirini topluyor. Bu başarılı çalışmalar neticesinde ödüller de peş peşe geliyor.
Sincan Belediye Başkanı Murat ERCAN: “Bu gurur hepimizin, tüm Sincanlı hemşehrilerimin. Buhara Medya tarafından düzenlenen 12. Uluslararası Buhara Medya Ödül Töreni’nde “Yılın Belediye Başkanı” ödülünü AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaarslan’ın elinden tüm Sincanlı hemşehrilerim adına aldım. Bizleri bu ödüle layık gören jüri üyelerine ve Sincanlılara teşekkür ederim.
Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere öncülük ettiği, hedef gösterdiği belediyecilik anlayışıyla Sincanlılara hizmet etmeye, ilçemiz için kalıcı eser ve projeler üretmeye, hemşehrilerimizle gönül gönüle yol yürümeye devam edeceğiz inşallah.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.