enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

Kültür Gezilerine Büyük İlgi

Kültür Gezilerine Büyük İlgi

HABER06 / HAKAN ARSLAN – Mamak Belediyesi, kültür gezileri kapsamında;  Çanakkale, Konya ve İstanbul gezilerine devam ediyor.Mamak Belediyesi kadınlara yönelik kültür gezileri düzenliyor. Konya, Çanakkale ve İstanbul gezilerine Mamaklılar büyük ilgi gösteriyor. Kültür Gezisi otobüsleri ile tarih yolculuğuna çıkan Mamaklı kadınları, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse bizzat uğurladı.

Başkan Murat Köse, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak “Güzel Mamaklı Kadınlarımızı Şehitler diyarı Çanakkale’ye yolcu ettik. Türkiye’nin bağımsızlık mücadelesini simgeleyen Çanakkale’yi görmek, şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ederek aziz ruhları için dua etmek herkese nasip olsun inşallah. Mamak’tan Çanakkale’ye Kültür Gezilerimiz devam ediyor” diye yazdı. Mamaklı kadınlar, düzenlenen gezilerden memnuniyetlerini belirterek Mamak Belediyesi’ne ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’ye teşekkürlerini iletti.

Mamak Belediyesi’nden 5 Bin Kişiye Kültür Gezisi Fırsatı

Mamak Belediyesi resmi sayfasından alınan başvurularla Mamaklı kadınlar, her sene olduğu gibi bu yıl da kültür gezilerine doyacak. Kültür gezilerine katılım başvurusunda bulunan 2 bin kişi İstanbul’a, yine 2 bin kişi Konya’ya, bin kişi de Çanakkale’ye gitme şansı yakalayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.