enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

Ankara’da kurucu İYİ’ler Etimesgut ta buluştu

29.11.2023
384
A+
A-
Ankara’da kurucu İYİ’ler Etimesgut ta buluştu

Ankara’da Kurucu İYİ’ler Etimesgut’ta biraraya geldi. Toplantıyı Dostlar platformu üyeleri Fikret ŞAHİN, Selim SÖNMEZ düzenledi. Toplantıya Ankara Milletvekili Yüksel ARSLAN, GİK Üyesi Sevin ÇAĞLAYAN, İl Başkanı Dr. Yener YILDIRIM, Etimesgut İlçe Başkanı Fatih Sultan Mehmet HAMZAÇEBİ ile çok sayıda kurucu katıldı

İyi parti Ankara kurucularından oluşan DOSTLAR meclisi 7’nci toplantısı Dostlar Meclisi Üyesi Fikret ŞAHIN ve Selim SÖNMEZ’in organizasyonu ile Etimesgut ilçesinde yaptı.
Bölge milletvekili Yüksel ARSLAN, GİK Üyesi Av. Sevin ÇAĞLAYAN, Ankara İl Başkanı Dr. Yener YILDIRIM, Etimesgut İlçe Başkanı Fatih Sultan Mehmet HAMZAÇEBİ ile beraber Ankara’nın bütün ilçelerinden çok sayıda kurucusu katıldı.


Yemekli toplantı yaklaşık 4 saat sürdü. Toplantıya davet edilen bölge milletvekili ve İYİ Parti sözcüsü Kürşad ZORLU, İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER’in Çanakkale programında olmasından dolayı katılamadı. Toplantıya katılanlara selamlarını ilettiği belirtildi. Ülke gündemi, Parti ile ilgili ve yaklaşan yerel seçimlerle ilgili olarak görüşlerini ifade eden katılımcılar. Hür ve Müstakil bir şekilde seçimlere katılma kararı doğrultusunda partimizin aldığı kurumsal kararların, Partimizin ve Genel Başkanımızın yanındayız mesajı verildi.

Bölge Milletvekili Yüksel ARSLAN sürece dönük olarak su akar yolunu bulur, ben vefalı bir insan olarak şahsına dönük olarak yapılan spekülasyonlara son noktayı koyuyorum” dedi. Ben nerde soyunduysam orada giyinirim dedi.
Gik Üyesi Sevin ÇAGLAYAN “ise partimiz kendi kimliği ve kararları ile hem tabanımızın hem halkımızın hassasiyetlerini de göz önünde bulundurarak ülkenin gelecekte yönetimine talibiz” dedi.
İYİ Parti Ankara İl Başkanı Dr. Yener YILDIRIM “toplantıyı tertip edenlere ve DOST meclisi üyelerine teşekkür ederek yeni yönetimini oluşturup parti Genel merkezine bildirdiğini oluşturduğu 200 kişilik bir ekiple Ankara’da her ilçede partililerimizle hem vatandaşlarımızla buluşup çalıştaylar yapacağız, herkesi kucaklayacağız ve partimizi Ankara’da başarıdan başarıya koşturacağız” dedi.

Etimesgut İlçe Başkanı Fatih Sultan Mehmet HAMZAÇEBİ ise bu seçimlerde Aday Adayı olduğunu, partimiz ve genel başkanımız hangi görevi uygun görür ise ona hazır olup bu yerel seçimde Etimesgut’u İYİ Parti’nin kazanacağını söyledi. Toplantıya katılan bütün üyelerin tek tek söz aldığı ve toplantıyı tertip edenlerden Fikret ŞAHİN, DOSTLAR meclisi bir sonraki toplantısında buluşmak dileği ile katılımcılara teşekkür ederek inşallah her şey İYİ olacak dedi ve toplantıyı kapattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.