enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ERCAN’A TEŞEKKÜR

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ERCAN’A TEŞEKKÜR

Gençleri her yönden destekleyen Sincan Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için dijital bir eğitim modülü hazırladı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan bu eğitim modülünün kullanıcı kodlarını Millet kıraathanelerinde ders çalışan gençlerin yanına giderek bizzat dağıttı.  

Sincan Belediyesi, gerek sosyal faaliyetler gerekse de eğitim konusunda öğrencileri desteklemeye devam ediyor. Üniversiteye hazırlanan öğrencilerin dijital ortamda faydalanabileceği, sürekli ellerinin altında bulunabilecek bir eğitim modülünü hayata geçirdi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan uygulama için kullanıcı kodlarını dağıtmaya başladı. İlçede bulunan Millet Kıraathanelerini ziyaret eden Başkan Ercan kullanıcı kodların yer aldığı zarfları öğrencilere verdi.

Başkan Ercan, “Dijital eğitim modülü içerisinde 350 binden fazla soru ve çözümü videolu anlatımlarla yer alıyor. 17 farklı yayınevinden alınan, 980 kitap içeriği var. Cep telefonu, tablet ve bilgisayardan giriş yaparak kullanabilirsiniz.” sözleriyle uygulama hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Üniversiteye hazırlanma sürecinde olan gençler Dijital eğitim modülünün kendilerine çok faydalı olacağına inandıklarını belirterek Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.