enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

Başkan Hilmi Yaman başvurusunu yaptı

Başkan Hilmi Yaman başvurusunu yaptı

HABER06 / HAKAN ARSLAN – Ankaralılar Derneği Başkanı Hilmi Yaman sosyal medya hesabından AK Parti Yenimahalle Belediye Başkanlığı A. Adaylığı için başvuru yaptığını açıkladı. 2024 yerel seçimleri için Ankara’da da aday adaylığı yarışı başladı. İl belediyelerin yanı sıra ilçe belediyeler için de aday olan kişiler aday adaylıklarını duyurdu. Ankara’da ilçe belediyeler için partilere yapılan başvurular kapsamında Hilmi Yaman da AK Parti Yenimahalle Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için başvuru yaptığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aday adaylığını duyuran Ankaralılar Derneği Başkanı Hilmi Yaman mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli hemşehrilerim #TürkiyeYüzyılı için hep birlikte çalışmak, üretmek ve hizmet etmek için AK Parti Yenimahalle Belediye Başkanlığı A. adaylığı başvurumuzu yaptık. Dua ve desteklerinizi bekliyorum.”

BAŞKAN HİLMİ YAMAN KİMDİR?

1967 yılında Ankara Çamlıdere’de doğan Hilmi Yaman, ilk ve orta öğretimi Çamlıdere’de; lise öğrenimini ise Yenimahalle Yahya Kemal Beyatlı Lisesi’nde bitirdi. Anadolu Üniversitesi’nde İşletme okudu. İstanbul Üniversitesi İletişim bölümündeki lisans eğitimi ve Çankaya Üniversitesi Siyaset Bilimi Yüksek Lisans bölümlerinden mezun oldu. Hilmi Yaman 2004 – 2009 yılları arasında Yenimahalle Belediyesi’nde Meclis Üyesi olarak görev aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.