enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

KALDIRIM VE MERDİVENLİ YOLLAR TEMİZLENİYOR

KALDIRIM VE MERDİVENLİ YOLLAR TEMİZLENİYOR

Çankaya Belediyesi ekipleri kar ve buzlanmaya karşı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Geceden sabaha çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşların ulaşım sıkıntısı yaşamaması için yoğun bir çalışma yürütüyor. Okul, kreş ve sağlık merkezlerinin önünde çalışmalarını arttıran karla mücadele ekipleri, sabah saatleri itibariyle merdivenli yollarda ve kaldırımlarda buz kırma araçları ve elle küreme çalışmalarına devam ediyor.

BUZ ÇÖZÜCÜ SOLÜSYON KULLANILIYOR
Özellikle yüksek eğimli mahalle ve sokaklarda çalışan ekipler merdivenli yol ve kaldırımları buzlanmaya karşı temizliyor. Kar yağışının etkili olduğu bölgelerde çalışmalarını yoğunlaştıran belediye ekipler tuz ve buz çözücü solüsyon kullanarak merdivenler ve kaldırımlarda buzlanmaya karşı önlem aldı. Çankaya Belediyesi, ayrıca vatandaşlardan gelen ihbarlara da anında müdahale etmek için seferber oldu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.