enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

TÜRK FUTBOLUNUN YENİ GÖZDESİ : BEKİR TURAÇ BÖKE

TÜRK FUTBOLUNUN YENİ GÖZDESİ : BEKİR TURAÇ BÖKE

Haber 06 / Spor / Hakan ARSLAN Bekir Turaç Böke 21 Haziran 1999 yılında Ankara’da dünyaya geldi. 24 yaşındaki futbolcu profesyonel futbol kariyerine Etimesgut Belediyespor’da başladı. 2017-2018 sezonu içinde yine bir Ankara ekibi olan Hacettepe 1945’e transfer oldu. Sezon sonunda Artvin temsilcisi Hopaspor’a giden Bekir Turaç BÖKE buradan da Çankaya FK ile resmi sözleşme imzaladı. İki sezon formasını giydiği Çankaya’da deneyimini pekiştiren BÖKE, 2021-2022 sezonu başında Denizli Spor’a transfer oldu. Özellikle 2023 – 2024 sezonunda Denizli Spor forması ile çıktığı maçlarda çok üstün bir performans sergileyen BÖKE 1. Devre gol kralı oldu. BÖKE oynadığı maçlardaki tekniği ve attığı gollerdeki ustalıkla görenleri kendisine hayran bırakmaya başladı. Birçok Süper Lig ve 1. Lig Takımlarının teknik ekibi tarafından keşfedilmeye başlanan Bekir Turaç BÖKE’nin önümüzdeki sezonda büyük bir kulüpte oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. BÖKE antreman saatleri haricinde yaptığı bireysel çalışmalar ile de gelişimine büyük katkı sağlıyor.

2. Ligde gol kralı olan Bekir Turaç BÖKE gazetemize özel yaptığı açıklamada; “Ben futbola Etimesgut Belediyespor’da başladım. Benim ilk göz ağrımdır. Birçok kulüpte forma giyme şansı buldum. Şu an Denizli Spor’un başarısı için ter döküyorum. Çok çalışıyorum, çünkü iyi olmanın yeterli olmadığını ve en iyisi olmam gerektiğini biliyorum. Bu sezon gol kralı oldum. Çok mutluyum ve daha iyisi olacağıma inancım sonsuzdur. Hedefim Milli Takım forması altında ülkeme hizmet etmektir…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.