enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

Halkbank koltuktan inmiyor

Halkbank koltuktan inmiyor

Haber 06 / Spor / Hakan ARSLAN Salon: TVF Z.B. Voleybol Salonu

Hakemler: Marie-Catherine BOULANGER (Bel),Baş hakem Pawel BURKIEWICZ (Pol)

Halkbank ANKARA: Mert Matic, Micah Ma’a, Earvin Ngapeth, Yunus Emre Tayaz, Nimir Abdelaziz, Mirza Lagumdzija (Volkan Döne, Aslan Ekşi, Deniz İvgen, Godron Perrin, İzzet Ünver)

Sport LISBOA e Benfica: Raphael Oliveira, Hritstater Wohlf, Tiago Violas Da Silva, Alexio Oto Ryuma, Pearson Eshenko, Hugo Gaspar Lucas (Ivo Casa, Diogo Fevereiros, Airton Felipe Bandero, Machada Ventura)

Setler: 25-17, 25-23, 25-16
Süre: 68 dakika (22, 25, 21)

CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu üçüncü maçında Halkbank ANKARA, kendi sahasında karşılaştığı Spor LISBOA e Benfica takımını 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla başkent ekibi gruptaki puanını 8’e çıkardı ve liderliğini sürdürdü.
Karşılaşmanın MVP’si Halkbank’tan Mert Matic oldu. Deneyimli oyuncu maçtan sonra yaptığı açıklamada iyi bir oyunla galip gelerek liderliklerini sürdürdükleri için mutlu olduklarını söyledi.

Matic, “Hem ligde hem Şampiyonlar Liginde kayıpsız ilerliyoruz. Sezon sonuna kadar böyle gitmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.