enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Lig etabının lideri Halkbank

Lig etabının lideri Halkbank

Halkbank: 3
Bursa B.Ş. Bld.: 1

Salon: TVF Başkent
Hakemler: Koray Yılmazgil, Tolgacan Dinçer
Halkbank: Selçuk, Bruno, Oğuzhan, Vucicevic, Efe, Vigrass (Volkan-L, Caner-L Aslan, Hernandez, Yiğit, Abdullah)
Bursa B.Ş. Bld.: Gökhan, Burakhan, Radke, Bahov. Fatih Eren, Krauchuk, (Ahmet-L, Umut-L, Berk, Berkun, Burhan, Efe)
Setler: 25-17, 25-22, 15-25, 32-30
Süre: (24, 30, 23, 42)

AXA Sigorta Efeler Liginde, Ankara’da oynanan karşılaşmada Halkbank, Bursa Büyükşehir Belediye’yi 3-1 mağlup ederek yenilgisiz liderliğini sürdürdü.
22. lig maçında 22. galibiyetini alan Mavi-Beyazlılar, puanını 63’e yükselterek en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını 12’ye çıkardı ve lig etabını lider bitirmeyi garantiledi.

Takımımızla gururluyuz
Halkbank Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Ahmet Yıldız karşılaşmadan sonra yaptığı değerlendirmede takımla gurur duyduğunu söyledi.
Yıldız, şöyle konuştu:
Bu sezon verilen mücadelenin sportif anlamda büyük başarılarla dolu olduğunu belirten Yıldız, “Sportif başarı kadar, saha içi ve dışında Halkbank ilkelerine, vakarına uygun davranış sergilemeleri de önemli. Sporcularımızı, teknik heyetimizi bu anlamda kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Bursa ekibini de mücadeleleri nedeniyla tebrik ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.