enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
CumartesiAçık
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C

Başkan Acar, Başkan Yardımcısını Atadı

Başkan Acar, Başkan Yardımcısını Atadı

HABER06 / HAKAN ARSLAN – Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Atamasını yaptı. Başkan Yardımcısı Belediye Meclis Üyesi Sefer Akyer Oldu. Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, mazbatasını alıp göreve başladıktan sonra ikinci döneminde yakın çalışma ekibini de belirlemeye başladı. Başkan Yardımcılık görevi için Meclis Üyesi Sefer Akyer Getirildi.

Kızılcahamam Belediyesi Sosyal Medya hesabından yapılan açıklama; 2019-2024 döneminde, Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Yılmaz Özbek, yeni dönem için Belediye Başkan Yardımcılığı görevini Sefer Akyer’e devretti. Yılmaz Özbek başkanımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni dönemde birlikte görev yapacağımız Sefer Akyer başkanımıza başarılar diliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.