enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Başkan Tarman’dan taraftara çağrı

Başkan Tarman’dan taraftara çağrı
BAL Liginde SİNCAN’ımızı temsil eden SİNCAN BELEDİYESPOR’umuz, bu hafta sezonun en önemli maçlarından biri olan şehrimizin takımı ÇUBUKSPOR ile sahamızda karşılaşıyor.
“Cumartesi günü saat 14:00’de ligin 15.haftasında kendi sahamızda yine şehrimizin takımı Çubukspor’u ağırlayacağız.Ligin en önemli maçlarından birine çıkıyoruz. Öncelikle ligin kalan kısmının kazasız ve sakatlıksız geçmesini temenni ediyorum.
Sincan Belediyespor olarak genç ve dinamik bir takımız.Cumartesi günü oynanacak olan maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. İyi bir karşılaşma olacağını tahmin ediyorum. Taraftarlarımızın desteğiyle kazanmak istiyoruz. Hazırlıklarımızı tamamladık.Sincan’ımızı ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığım teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyorum.
Cumartesi günü saat 14:00´de oynanacak karşılaşma için siz kıymetli hemşehrilerimizi ve taraftarlarımızı 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK STADI’na bekliyorum.
Süleyman TARMAN
Sincan Belediyespor Kulüp Başkanı
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.