enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
CumartesiParçalı Bulutlu
19°C
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
21°C
SalıAz Bulutlu
23°C

SİNCAN’IN GURURU CAS AKADEMİ YILDIZ KIZLARINDAN GALİBİYET

SİNCAN’IN GURURU CAS AKADEMİ YILDIZ KIZLARINDAN GALİBİYET

Hakan ARSLAN / Haber06 Ankara Voleybol İl Temsilciliği Yıldız Kızlar Ligi 4. Grupta mücadele eden Cumhuriyet Akademi Spor Kulübü, grupta oynadığı ikinci maçını da kazandı.

Mamak Spor Salonunda, Gölbaşı İncek ile karşılaşan Cumhuriyet Akademi Spor, setleri 25-18, 25-21 ve 25-14 ile kazanarak puanını 6’ya çıkardı.

Cumhuriyet Akademi Spor Kulübü önümüzdeki maçta Yedidağ Spor Kulübü ile karşılaşacak.

CAS Akademi Spor Kulübü antrenörü Ahmet Bekir ARSLAN yaptığı açıklamada; ” Genç ama yetenekli bir takımız, oyuncularıma güveniyorum, grubumuzu namağlup olarak lider tamamlamayı hedefliyor ve bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz…” dedi.

Kulüp Başkanı Seçkin SARIKAYA ise galibiyet sonrası; “Bizlere bu mutluluğu yaşatan en başta teknik ekibimize ve oyuncularımıza, bizlere her zaman destek veren ailelerimize teşekkür ediyorum. “Sporun merkezi” sloganı ile çıktığımız bu yolda mücadele ettiğimiz tüm kategorilerde başarılı olmak ilk hedefimiz…” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.