enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

SİNCAN ZABITASINDAN MİNİKLERE MESLEKİ EĞİTİM

SİNCAN ZABITASINDAN MİNİKLERE MESLEKİ EĞİTİM

Sincan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ilçede bulunan bir özel kreş ve bakımevinin daveti üzere miniklerle bir araya geldi. Zabıtanın görevleri, yetki ve sorumlulukları hakkında bilgiler veren ekipler miniklerle keyifli bir gün geçirdi.

Sincanlı minikler merak etti, Zabıta ekipleri anlattı. İlçede vatandaşların huzuru için görev yapan Sincan Belediyesi zabıta ekipleri bir yandan da sosyal sorumluluk projelerini sürdürüyor. Sincan’da bulunan bir özel kreş ve bakımevi, miniklere meslek tanıtımı kapsamında Sincan Belediyesi Zabıta ekiplerini davet etti. Sincan Zabıtası minikleri ziyaret etti, mesleki bilgiler vererek bilgilendirici ve öğretici sohbet gerçekleştirdi. Minikler günlük hayatta uyulması gereken kuralları ve çeşitli sorunlarla karşılaştıklarında neler yapmaları gerektiğini de zabıta amcalarından öğrendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.