enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Orhan ÜNSAL’DAN TEKNOFEST 2021 MESAJI

Orhan ÜNSAL’DAN TEKNOFEST 2021 MESAJI

Ankara’nın sevilen iş insanlarından havacılığa gönül veren Orhan ÜNSAL TEKNOFEST 2021 Fuarını ziyaret etti. Boş zamanlarında sıklıkla uçuş faaliyeti gerçekleştiren ÜNSAL fuarı çok beğendiğini ifade ederek şunları söyledi.

“TEKNOFEST 2021’ de Havacılık’tan robot teknolojisine kadar Türk Mühendislerinin Yetenek ve Azimlerine şahit olduk.İmkan verildiğinde Türk gençliğinin neler yapabileceğini gördük.
Her yönüyle göğsümüzü kabartan muhteşem bir Havacılık ve Teknoloji fuarı Organizasyonuydu. Başta T3Vakfı Başkanı Selçuk Bayraktar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.