enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Pursaklar’ın Kadınları Gezdi Gördü Eğlendi

Pursaklar’ın Kadınları Gezdi Gördü Eğlendi

HABER06 / HAKAN ARSLAN – Hayata geçirdiği projelerde, kadınlara pozitif ayrımcılık yapan Pursaklar Belediyesi, yaz ayları boyunca ev hanımlarına yönelik Kültür Gezileri düzenledi. Pursaklar Belediyesi, ilçede ikamet eden ev kadınlarının doğal, kültürel ve tarihi güzellikleriyle ön plana çıkan şehirleri keşfetmeleri için yaz ayları boyunca İstanbul, Bursa, Kastamonu, Nevşehir ve Konya illerine Kültür Gezileri düzenledi.

Pursaklar Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün düzenlediği ve yoğun ilgi gören kültürel gezilerinde, 5438 kadın yaz ayları boyunca tarihi zenginliğiyle ve doğal güzellikleriyle yerli ve yabancı turistlerin büyük dikkatini çeken büyükşehirleri, gezme ve tanıma fırsatı buldu.

Ev hanımlarının iki ay boyunca tarihi ve doğal güzellikleri ile ortaya çıkan şehirleri ziyaret ettiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Temmuz ve Ağustos aylarında Bursa, Konya, İstanbul, Kastamonu ve Nevşehir’e düzenlediğimiz Kültür Gezilerine 5438 kıymetli ev hanımı katıldı. Yeni yerler, yeni dostluklar, güzel hatıralar biriktirdiler.

Ülkemizin kültürel zenginliğini ve güzelliğini ev hanımlarına yerinde görme imkânı buldular. Mutlu kadınlar, mutlu aileler, mutlu Pursaklar. Kıymetli hanımlar, emekleriniz ödenmez. Gezilerimize katılan, yoğun ilgi gösteren vefakâr, cefakâr ev hanımlarımıza çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.