enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,8299
EURO
46,9604
ALTIN
4.228,87
BIST
9.948,51
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
29°C
İstanbul
29°C
Az Bulutlu
SalıAz Bulutlu
29°C
ÇarşambaParçalı Bulutlu
28°C
PerşembeAz Bulutlu
28°C
CumaAçık
30°C

ANNELER VE ÇOCUKLARI “KIŞA MERHABA PARTİSİ” İLE EĞLENDİ

ANNELER VE ÇOCUKLARI “KIŞA MERHABA PARTİSİ” İLE EĞLENDİ

Sincan’da 3-6 yaş arası çocukların anneleriyle birlikte etkinlikler yaparak oyunlar oynadığı Sincan Anne Çocuk Oyun Evleri’nde etkinlikler hız kesmiyor. Bu hafta Yenikent Anne Çocuk Oyun Evi’nde çocuklar anneleriyle birlikte kış mevsiminin gelişini “Kışa Merhaba Partisi” ile kutladı. Her hafta farklı bir konsept içeren faaliyetlerin yapıldığı Sincan Anne Çocuk Oyun Evi’nde belirli gün ve haftalar kadar mevsimlere yönelik de etkinlikler düzenleniyor.

Yenikent Anne Çocuk Oyun Evi’nde “Kışa Merhaba” partisi yapılarak çocuklara kış mevsimi anlatıldı. Çocuklar anneleriyle birlikte karton bardakları birer kardan adama dönüştürdü. Ardından “Kardan adam yapalım” şarkısı eşliğinde doyasıyla dans ettiler. Katılımın ücretsiz olduğu bu evler Temelli, Yenikent, Evliya Çelebi ve Yavuz Sultan Selim Anne Çocuk Oyun Evi olmak üzere haftada 6 gün hizmet veriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.