enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

EYÜP KÖKVERDİ FARKI

EYÜP KÖKVERDİ FARKI

Spor dünyasının beyefendi ve ahlaklı duruşu ile yıllardır futbolculuğunda gösteren Eyüp KÖKVERDİ, Türkiye’nin çeşitli kulüplerinde başarılı hocalık yaptıktan sonra spor camiasının adeta kıskacında oldu yıllardır. Sincan’da doğup, büyüyen Eyüp KÖKVERDİ, yıllardır özlem ve hasretle doğup büyüdüğü şehre hizmet etme anlamında futbolculuk anlamında terinin son damlasına kadar her türlü mücadeleyi verdikten sonra teknik direktör olduktan sonra da Sincan Belediyespor ile yaptığı anlaşmadan sonra Ankara’da namağlup olarak futbol dünyasında adeta ismini altın harflerle kazımaya devam ediyor.

Üçüncü lig yolunda Ankara BAL Ligi 3. Bölge 7. Grupta yer alan Sincan Belediyespor son haftayı bay olarak geçip bir üst tura çıkmaya hak kazandı. Çeyrek finalde Bolu Abant ile oynayacak olan Sincan Belediyespor bu turu geçerse yarı finalde Kayseri EMAR FK – İçel 1925 maçının kazananı ile oynayacak. Sincan Belediyespor çeyrek final ve yarı final karşılaşmalarını kazanması durumunda Ordu-Amasya bölgesinden gelecek takımla üçüncü lige çıkma mücadelesi yapacak ve Sincan Belediyespor’u profesyonel lig olan üçüncü lige çıkaracak.

Bu başarıda en büyük payın sahibi olan Teknik Direktör Eyüp KÖKVERDİ şunları söyledi: “Bizler Sincan Belediyespor olarak üçüncü ligde oynamaya çok inanıyoruz ve bunu başarabilecek bir kadroya sahip olduğumuzu biliyoruz. Tüm camia buna inanmış durumdayız. Başkentimizi en iyi şekilde temsil edecek olan futbolcularım ile gurur duyuyorum. İnşallah Sincan Belediyesporun adını Üçüncü lig takımı olarak yazdıracağız. Sincan Belediyespor’un cefakar ve vefakar taraftarları pandemi sürecinde takımlarını hiçbir zaman yalnız bırakmayarak psikolojik olarak destek sağladı.

Futbola susamış bir şehir olan Sincan, biz göreve geldikten sonra futbolcu fabrikası konumunda olan Sincan’ımızın gençlerine alt yapılarda imkan vererek profesyonel takım olma yolunda da ciddi adımlar attık. Süper Lig’e yapılan transferlerle, yaptığımız yatırımların meyvesini gördük. Bundan sonra daha da çok göreceğiz. Çünkü Sincan’ın çocuklarında hem bu potansiyel var hem de çok çalışkanlar. ” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.