enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

DEMOKRASİLERDE ER MEYDANI SANDIKTIR

DEMOKRASİLERDE ER MEYDANI SANDIKTIR

SS Sincan Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkan adayı İsa YALÇIN: “Pandemi sebebiyle uzunca bir süre ertelenen seçimli genel kurullar; Devletimizin ve hükümetimizin almış olduğu önlemler ve aşılama hızının artması ve peş peşe gelen normalleşme adımları neticesinde Ülkemizin her yerinde hızlı bir şekilde yapılmaya başlamıştır. SS SİNCAN ESNAF ve SANATKARLAR KEFALET ve KREDİ KOOPERATİFİ mevcut yöneticileri Sincan’ımızda seçim için bütün şartlar oluşmuşken neyi beklemektedirler? Bunu benim gibi hizmet bekleyen Esnaflarımız başta olmak üzere tüm Sincan kamuoyu merak etmektedir.

Bu davranış ve tutumlarınızla belki koltuklarınızda üç beş gün daha oturabilirsiniz ama esnafın gözünde inanın yok oluyorsunuz. Yüzyılımızın insanlığa ve esnaflarımıza verdiği en büyük zarar olan Covit-19 virüsü sebebiyle gerek ekonomik gerekse beşeri ilişkiler bakımından çok zor bir süreç geçiren esnaflar için bir şey yapamamanın durumuyla mı seçim kararı almıyorsunuz? Yoksa rakibiniz olan İSA YALÇIN’ın pandeminin çıktığı ilk günden itibaren esnaflarının yanından bir gün ayrılmaması, küçüğüne abi, büyüğüne kardeş olması ve esnaflarının derdiyle dertlenmesi kederiyle kederlenmesi mutluluğuyla mutlu olması kısacası iyi gününde kötü gününde her zaman esnaflarının yanında olması eşit, adil ve hakkaniyetli hizmeti sunmasını sizi bu seçim kararını almakta geciktiriyor. KORKUNUN ECELE HİÇ Mİ HİÇ FAYDASI YOK. SAYGILARIMLA.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.