enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

BADER YENİDEN MUSTAFA AKDOĞAN DEDİ

BADER YENİDEN MUSTAFA AKDOĞAN DEDİ

Kısa adı BADER olan Bürokrat Ankaralılar Derneği Genel Kurulu AHİD Genel Merkezi’nde yapıldı. Yoğun bir katılımın olduğu Genel Kurul Toplantısına ev sahibi ünvanıyla AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman , Etimesgut Belediye Başkanı Enver DEMİREL, Eski Belediye Başkanı Gazi ŞAHİN, Medipol Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Nevin ŞANLIER, SBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmiye Ün Yıldırım, Atılım Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Dilaver TENGİLİMOĞLU, A.Ü. Sağlık Bilimleri Fakültesi E. Dekanı Prof. Dr. Neriman ARAL, üst düzey bürokratlar, iş insanları ve Ankara sevdalısı üyelerin katılımları ile gerçekleştirildi.

Yapılan Genel Kurul Toplantısında halen BADER Genel Başkanı olan Mustafa AKDOĞAN yeniden başkanlığa seçildi. AKDOĞAN yaptığı açıklamada; “Genel Kurulumuza gösterilen ilgi ve katılımdan dolayı oldukça memnunum. Yeniden bana bu görevi veren kıymetli arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Türkiye’mizin gözbebeği Ankara’mızda bu görevi yeniden üstlenmenin sorumluluğunu üzerimizde taşımaya devam edeceğiz. Bu yolda bize destek veren ve yanımızda olan herkese sonsuz saygılar sunuyorum…” dedi.

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.