enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

SİNCAN BELEDİYESPOR FİNALE DOĞRU

SİNCAN BELEDİYESPOR FİNALE DOĞRU

Sincan Belediye Spor BAL Ligi Karşılaşmasında Yenimahalle Hasan Doğan Stadında karşılaştığı TKİ Spor’u 1-0 yenerek mutlu sona ulaştı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Karşılaşmayı baştan sona üstün bir şekilde sürdüren Sincan Belediyespor’a galibiyet golünü 3 numaralı forması ile Mesut HARMAN kaydetti. Karşılaşmanın ikinci yarısı oynanırken 75. dakika TKİ Spor’un kazandığı penaltı atışını Sincan Belediyespor kalecisi Emrah KIZIL kurtararak galibiyette önemli rol oynadı.  BAL Ligi 3. Bölge 7. Grup’ta yer alan Sincan Belediyespor – TKİ maçını Sincan Kaymakamı Abdullah KÜÇÜK, Sincan Belediye Başkanı Murat ERCAN, Sincan Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman TARMAN ve Sincan Belediyespor’un vefakar, cefakar taraftarları da takip etti. Galibiyet sonrası Kaymakam KÜÇÜK ve Başkan ERCAN soyunma odasına giderek futbolcuları tebrik edip sevinçlerine ortak oldular.

Sincan Kaymakamı Abdullah KÜÇÜK maç sonucu yaptığı değerlendirmede; “Sincan’ımız için çok önemli bir galibiyet, final yolunda emin adımlarla giden bir takımımız var. Bizler Sincan Belediyespor’umuzun başarıları ile gurur duyuyor, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum…” dedi.

Sincan Belediye Başkanı Murat ERCAN da yaptığı açıklamada; “Kulüp başkanımızdan, teknik direktörümüze, futbolcularımızdan taraftarlarımıza galibiyette emeği olan herkesi tebrik ediyorum. Takımımız her geçen gün daha iyiye gidiyor…” dedi.

Sincan Belediye Spor Kulübü Kulüp Başkanı Süleyman TARMAN; “Bugün en güzel babalar günü hediyesini aldık. Bizlere bu mutluluğu yaşatan teknik ekibimiz başta olmak üzere tüm futbolcu kardeşlerimi canı gönülden kutluyorum. Bizlere her maç destek veren Sayın Kaymakamımız Abdullah KÜÇÜK ve Sincan Belediye Başkanımız Murat ERCAN başta olmak üzere Sincan Belediye Spor’umuza gönül ve destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum…” dedi.

Sincan Belediyespor Teknik Direktörü Eyüp KÖKVERDİ maç sonucu; “Oldukça sevinçliyiz. Gururluyuz. Emeklerimizin karşılığını aldığımız için ne kadar övünsek azdır. Oyuncularımı kutluyorum. Antremanlarda yaptığımız çalışmaları sahaya çok güzel bir şekilde yansıttılar. Bizlere her zaman desteğini gösteren yöneticilerimize ve taraftarlarımıza da sonsuz teşekkürler. İnşallah bizden beklenenin fazlasını yapıp, Sincan’ımızı en iyi yerlerde temsil edeceğiz…” dedi.

Karşılaşma sonrası zafer yaşayan Sincan Belediyespor ekibini Yenimahalle’den Sincan’a kadar yoğun katılımlı bir konvoy ile ilçeye ulaştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.