enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

AHİD Kadınları Kahvaltılı Toplantıda Bir Araya Geldi

AHİD Kadınları Kahvaltılı Toplantıda Bir Araya Geldi

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Genel Merkez yeni seçilen kadın kolları yönetimi düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Kahvaltıya AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, Kadın Kolları Başkanı Gülay Kankalp Çetin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Güçlü Kadın Güçlü Sivil Toplum diyen Genel Başkan Hilmi Yaman, “Bizler Ankaralılar Derneği olarak Ankaramıza birlik ve beraberliğin gücünü her anlamda gösteriyoruz. Genel merkez ve şubelerimizle gücümüze güç katıyoruz. Kadın kolları ve gençlik kolları bu gücün en önemli unsurları. Güçlü kadın, güçlü sivil toplum diyerek çıktığımız yolda kadın kollarımıza seçilen siz değerli kadınlarımıza çalışmalarınızda başarılar diliyor, bugün gerçekleşen bu kahvaltılı toplantıya katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

Kadın Kolları Başkanı Gülay Kankalp Çetin konuşmasında; “Başkanımız Hilmi Yaman’a teşekkür ediyorum. Güzel bir ekip olduk, birlikte güzel hizmetlere imza atacağımızı düşünüyorum. Bugüne kadar güzel işler başarmış olan ve bugün bize bayrağı teslim eden önceki dönem kadın kollarımıza da şükranlarımı sunuyorum. Yürütme kurulumuzu belirledik, görev dağılımlarımızı yapacağız. Hepimize hayırlı olsun.”dedi. Toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.