enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
PazartesiAz Bulutlu
22°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C
PerşembeAz Bulutlu
21°C

Ahmet Barun Güven Tazeledi

A+
A-
Ahmet Barun Güven Tazeledi

Kongre, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Adem Özbekler Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Kongreye, Ak Parti Düzce Milletvekili Genel Merkez Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi Ankara Koordinatörü Ayşe Keşir, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcı Ömer Faruk İslam, AK Parti Ankara Milletvekillerinden Emrullah İşler, Nevzat Ceylan, Orhan Yeğin, Zeynep Yıldız, ilçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, MHP,CHP , Saadet, ve İyi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri, partililer ve Kızılcahamamlı vatandaşlar katıldı.

Yeniden ilçe başkanlığına seçilen Ahmet Barun, AK Parti’nin büyük ve güçlü bir aile olduğunu ifade ederek, “Partimiz 19 yıllık iktidarında, her türlü muhtıra ve darbe girişimleri karşısında, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, dik duruş sergilemiş ve demokrasi dışı girişimleri milletimizle birlikte bertaraf etmiştir. Artık hem sahada hem de masada oyuncu değil, oyun kuran ve sonuçlandıran güçlü bir Türkiye var. İşte biz de burada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı en iyi şekilde temsil ederek devraldığımız bu bayrağı daha ileri taşımak arzusu ile hep birlikte bu yola çıkıyoruz.” dedi. Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’da yapmış olduğu konuşmada; Kongreler teşkilatlarıng güven tazelediği, bayrak değişimi yaptığı zamanlardır ve  bayramlarıdır. İşte bu nedenler ile ilçe teşkilatımızın 7. olağan kongresi için toplanmış bulunuyoruz. Rabbim!!!! Bu kongremizi ilçemiz, Ankaramız, ülkemiz ve davamız için hayırlara vesile eylesin. Partimizin 19 Yıllık İktidarında İç Ve Dış Tehditlerle Tarihinin En Zor Dönemlerini Yaşayan Ülkemiz, Hükümetlerimizin Özverili Çalışması İle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Önderliğinde, 2023 Hedefleri İstikametinde Yoluna Emin Adımlarla Devam Etmektedir. En Zor Günlerde Bile Hizmet Aşkımız Bitmemiş, Ülkemizi Çağ Atlatacak Proje Ve Çalışmaların Ardı Arkası Kesilmemiştir.

Bizler De Burada  Bu davanın Neferleri Olarak Görev Almaktan Gurur Duyuyoruz. Rabbimiz Bu Gururu, Hizmet Aşkını Bir An Olsun Başımızdan Eksik Etmesin. Partimiz, Ülkemizi Emanet Edildiği İktidarlara Olan Güvenin Yitirildiği Yıllardan Alarak, Geleceğe Umutla Bakan, Recep Tayyip Erdoğan Gibi Bir Dünya Liderinin Önderliğinde Her Geçen Gün Daha Da Büyüyen Bir Ülke Haline Getirmiştir. Ne Mutlu Bize  ki Böyle Güzel Bir Ülkede Yaşıyoruz, Ne Mutlu Bize ki Böyle Hizmet Üreten Bir Partinin, İlçemizin Ve Ülkemizin hizmetkarıyız diyerek Belediye Çalışmaları hakkında bilgi verdi desteklerinden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a teşekkür ederek Katılımlarından dolayı herkese teşekkür eder Yeniden İlçe Başkanı Olarak Güven Tazeleyen Ahmet Barun ve Yönetimini Tebrik ederek Başarılar diledi. Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ın konuşmasının ardından Ankara Milletvekili Prof.Dr. Emrullah İşler, AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcı Ömer Faruk İslam ve Ak Parti Düzce Milletvekili Genel Merkez Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi Ankara Koordinatörü Ayşe Keşir’de konuşma yaparak Kongremizin Ankaramıza ve Kızılcahamama hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.