enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Değişti

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Değişti

Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK’un yerine göreve gelen, yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER’in, görevi devralması ile beraber Bakanlık ve Taşra Teşkilatında değişiklikler devam ediyor. Son olarak uzun yıllardır Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Turan AKPINAR’ın yerine Harun FATSA atandı. Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yapılan devir teslim töreni ile görevi devreden Turan AKPINAR alkışlar ve çiçekler ile uğurlandı.

HARUN FATSA KİMDİR?

Aslen Ordulu olan Harun FATSA daha önce Nevşehir ve Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Lefkoşa Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği görevinde bulunan Harun FATSA yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut ÖZER tarafından Ankara İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.