enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiAz Bulutlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

SİNCAN’DA KURBAN PAZARLARI KURULDU

SİNCAN’DA KURBAN PAZARLARI KURULDU

Sincan Belediyesi kurban pazarları kuruldu. 20 Temmuz’da başlayacak Kurban Bayramı öncesi kurbanlıklar geldi, satışlar başladı. Sincan Belediyesi ekipleri 2 kurban pazarında gerekli tüm önlemleri aldı. Vatandaşlar gönül rahatlığı ile pazarlarda alışveriş yapabilecek. Sincan Belediyesi her bayramda olduğu gibi bu sene Kurban Bayramı öncesinde de hazırlıklara başladı. Ekipler vatandaşların bayramı huzur içinde geçirmesi için sahada tam kadro çalışıyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Yenikent ve Çimşit Kurban pazarlarında hummalı bir temizlik yaptı. Gerekli bakımlar yapıldı, eksiklikler giderildi. Kurban satış yerleri Sincan Kurban Komisyonu gözetiminde kura yöntemi ile vatandaşlara dağıtıldı. Salgın tedbirleri kapsamında gerekli tüm önlemler alınan kurban pazarlarında satışlar başladı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Çimşit Kurban pazarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ekipler Bayramda da Sahada Olacak

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden 7 veteriner bayram da dahil olmak üzere kurban pazarlarında vatandaşa hizmet veriyor. Zabıta ekipleri de kurban pazarlarında denetim yapıyor. Ekipler bayramda kaçak kesimlerin önüne geçmek için mesaiye devam edecek, vatandaşlar uyarılacak.

Kesim Yapılırken Vatandaşa SMS ile Bilgilendiriliyor

Kurban pazarlarına kurulan sistem ile bayramda kesim yapılırken vatandaş saatlerce sıra beklemek zorunda kalmıyor. Kesim işlemi randevu ile gerçekleşiyor. Sıra numarası verilen vatandaş, randevu saati gelince SMS ile bilgilendirilerek kesim alanına gitmesi sağlanıyor. Ayrıca canlı yayın kameraları ile kurban pazarları izlenebiliyor, alandaki LED ekranlarla sıra takibi yapılıyor. Vatandaşların talebi doğrultusunda kesim bayramın ikinci ve üçüncü günü de devam edecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.