enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

Sincan Çok Daha Fazlasına Layık

Sincan Çok Daha Fazlasına Layık

Sincan Belediyesi millet kıraathanelerinde hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor.  Vatandaşların sohbet edip kitap okuduğu; gençlerin ferah ve nezih ortamlarda ders çalışıp fikir alışverişinde bulunduğu millet kıraathaneleri aynı zamanda önemli isimleri Sincanlılarla buluşturuyor.

Kıraathane Buluşmaları bu kez İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu izleyici ile buluşturdu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın katılımı ile gerçekleşen programın moderatörlüğünü Necip Karakaya yaptı. Program Sincan Belediyesinin tüm sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

“Sincan Çok Daha Fazlasına Layık”

Sincan’la ilgili düşüncelerini ve yapılan yatırımları anlatan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Sincan bir yandan hızla büyüyen bir metropol görünümündeyken, bir taraftan da Anadolu sıcaklığını ihtiva eden görünümüyle ön plana çıkıyor. Biz Sincan’ı sanatın ve kültürün merkezi yapmak niyetiyle yola çıktık. Kültür ve sanat anlamında güzel mesafe kat ettiğimizi düşünüyorum. Bu asla yetmez, Sincan çok daha fazlasına layık. Bundan sonra da Allah’ın bize verdiği güç doğrultusunda her bir vatandaşımızı kültür ve sanatla iç içe kılmak üzere emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ise 3 ayların önemine değindi. Bu günlerde hayatımızı yeniden yapılandırmamız gerektiğine dikkati çeken Hatipoğlu, özellikle Peygamber Efendimizin hayatından kesitler anlatarak örnek almamız gerektiğini ifade etti. Gençlerimizin bu konuda eğitimine dikkati çekti.

Başkan Ercan da gençlerin bilinçlenmesi konusuna dikkati çekerek, “Belediye hayatın her aşamasında insana dokunan bir yapı. Ankara’nın en büyük Kongre ve Kültür Merkezi’ni yapıyoruz. Fatih bölgesinde ulusal hatta uluslararası fuarların yapılabileceği bir alan kazandırıyoruz. Yüzme havuzları, millet kıraathaneleri, gençlik merkezleri yapıyoruz. Bunların içini hep maneviyatla doldurmamız lazım. Gençlerimizin ruhlarına, kalplerine Allah inancını, Peygamber inancını, ahlakı, adaleti işleyebilirsek amacımıza ulaşabilmişiz demektir.” açıklamasında bulundu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.