enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

SİNCAN’IN YOLLARI BİZE EMANET

SİNCAN’IN YOLLARI BİZE EMANET

Sincan Belediyesi gece gündüz demeden ilçe sakinlerinin rahat ve konforlu bir şekilde seyahat edebilmesi için yol yapım ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bir taraftan bozuk yollar asfalt yama çalışmalarıyla onarılıyor, diğer taraftan yeni yollar açılarak vatandaşın mağduriyet yaşamasının önüne geçiliyor. Sincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; yol bakım, onarım ve asfaltlama konusunda yoğun bir çalışma yürütüyor. Sincan’da tespit edilen bozuk ve yıpranmış yolların bakım-onarım çalışmalarının yanı sıra alternatif yollar açılarak vatandaşların hizmetine sunuluyor. İster ilçe merkezi, ister merkeze uzak mahalleler olsun Sincan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri arı gibi çalışıyor. Ekipler gece gündüz demiyor, 7 gün 24 saat hizmete devam ediyor.

Ekipler kış boyunca soğuk asfalt yama çalışmalarıyla bozulan yolları onardı. Çalışmalar halen devam ediyor. Havaların ısınmasıyla birlikte özellikle imar yollarının açılmasıyla ilgili çalışmalar hız kazandı. Alcı, Törekent, Beyobası, Türkbosı, Temelli Hürriyet ve Temelli Cumhuriyet Mahallelerinde imar yollarının açılması için çalışma yürütüldü. Saraycık Mahallesinde ara sokaklara bakım yapıldı. Ekipler Sincan’ın dört bir tarafında asfaltlama konusunda titiz bir çalışma yürütüyor. Tüm bu çalışmaların yanında kaldırımlar yenileniyor, bozuk kaldırımlar onarılarak hizmete sunuluyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, pandemi sürecinde Sincan’a yönelik projelerde en ufak bir aksama olmadığını dile getirdi. Başkan Ercan, “İlçemizin çehresini değiştirecek, Sincan’ımızın güzelliğine güzellik katacak projelerimiz hızla yükseliyor. Belören Millet Bahçesi’nin temelini attık. Kongre ve kültür Merkezi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. 5 adet gençlik merkezimiz neredeyse tamamlandı. Sincan’ımıza 3 adet havuz yapıyoruz. Tüm bunların yanında, altyapı ve üstyapı hizmetlerinin Sincan’ımızın her köşesine ulaşması konusunda ekiplerimiz özverili bir çalışma yürütüyor. İlçemizde bozuk ve yıpranmış yolları tespit edip ivedilikle sorunu gideriyoruz. Sıcak asfalt serimi işimiz de kısa süre içerisinde yeniden başlayacak. İmar yollarının açılmasıyla ilgili de ekiplerimiz seferber oluyor. Her şey Sincan için.” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.