enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

Kütüphaneler Açıldı

Kütüphaneler Açıldı

Yenimahalle Belediyesi’nin ders çalışma ortamı bulamayan çocuklar, sınavlara hazırlanan gençler ve okuma sevdalısı Yenimahalleliler için hizmete açtığı ancak pandeminedeniyle kapalı olan kütüphaneleri yeniden hizmete açıldı.

9 ayrı noktada kütüphane hizmeti

Sınavlara hazırlanmak ve ders çalışmak isteyen öğrencilere eğitim desteği sunan Yenimahalle Belediyesi; Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri, Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri, Ata, Serhat, Kaletepe, Turgut Özal Kültür Merkezi, Demetevler, Ragıp Tüzün Eğitime Destek Merkezleri ve Meydan AVM belediye ek hizmet binası olmak üzere 9 ayrı noktada ilçe sakinlerine kütüphane hizmeti sunuyor. Gerekli tüm önlemler alınarak kapılarını tekrar ilçe sakinlerine açan Yenimahalle Belediyesi kütüphaneleri, hafta içi sabah 10:00 ve akşam 20:00 saatleri arasında hizmet verecek.

Eğitim yuvalarımızı birer birer açıyoruz

Hizmete açılan tüm eğitim yuvalarında ve kütüphanelerde covid 19 ile ilgili gereken tüm önlemlerin alındığını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle’de gençlerin ve çocukların iyi üniversitelerde okumasını, iyi mesleklerde çalışmasını hedefliyoruz. Bu nedenle evinde ders çalışma ortamı bulamayan, sınavlara hazırlanma şansını yakalayamayan tüm sakinlerimize temiz ve güvenli bir ortam sunuyoruz. Ülke genelinde pandemi nedeniyle alınan kararlar doğrultusunda birçok hizmete ara vermek zorunda kaldık. Gerekli tüm önlemleri alıyor ve bu eğitim yuvalarını birer birer vatandaşın hizmetine açıyoruz. Bu süreçte özellikle vatandaşlarımızın temizlik, sosyal mesafe kurallarına maske kullanımına dikkat etmesi gerekiyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.