enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
21°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
22°C

ANKARAGÜCÜ ANKARA’DA KAYIP

ANKARAGÜCÜ ANKARA’DA KAYIP

Spor Toto Süper Lig’in 8. Hafta karşılaşmasında MKE Ankaragücü Eryaman Stadyumunda Medipol Başakşehir FK takımını misafir etti.  Maçın hemen başında 3. dakikada Chuka Stefano Okaka’nın attığı gol ile misafir takım 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.  Karşılaşmanın ikinci yarısında 55. dakikada Tolga CİĞERCİ penaltı atışından beraberliği getirdi. Maçın 78. dakikasında Deniz TÜRÜÇ’ün attığı gol sonucu belirledi ve Medipol Başakşehir FK demplasmandan 3 puan ile ayrılan takım oldu.

Bu sonuçlara göre bir maç eksiğine rağmen Ligin 8. haftasını lider olarak tamamladı. MKE Ankaragücü ise haftayı 16. sırada tamamladı. MKE Ankaragücü önümüzdeki hafta İstanbulspor A.Ş. ile deplasmanda karşılaşacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.