enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
PazarAz Bulutlu
20°C
PazartesiHafif Yağmurlu
23°C
SalıAz Bulutlu
24°C
ÇarşambaAz Bulutlu
21°C

Ankaralılar Kapadokya’yı Gezdi

04.10.2021
612
A+
A-
Ankaralılar Kapadokya’yı Gezdi

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Genel Başkanı Hilmi Yaman ve yönetim kurulu üyeleri Kültür Gezilerine devam ediyor. İstanbul’un ardından Kapadokya’ya gelen Ankaralılar Bölgen tarihi ve turist yerlerini ziyaret etti. Üçhisar Kalesi, Seyir Terası, Avonos, Ürgüp, Üç Güzeller, Göreme gibi doğal güzellikleri gezdi.

Biz büyük bir aileyiz diyen Genel Başkan Hilmi Yaman, “Pandemi öncesi planladığımız bu gezileri normalleşmeyle birlikte başlattık. Dernek olarak amacımız ülkemizin tarihi ve kültürel değerlerini birlikte gezip görmek. Geziler bize hem moral olsun hem de birlik beraberliğimiz pekişsin istedik. Biz büyük bir aileyiz. İstanbul’un ardından gezimizi Nevşehir’e planladık. Kapadokya’nın güzelliğini hep beraber görmüş olduk” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.