enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

Aracınız ücretsiz dezenfekte ediliyor

21.11.2020
168
A+
A-
Aracınız ücretsiz dezenfekte ediliyor

Belediye, salgının ülkemizde görüldüğü mart ayından bu yana kurduğu mobil araç dezenfeksiyon istasyonunda vatandaşların özel araçları ile servis ve toplu taşıma araçlarını ücretsiz olarak dezenfekte ediyor.

Kahramankazan Belediyesi, Koronavirüs’e karşı açtığı savaşı tüm yönleriyle sürdürüyor. Belediyenin bu kapsamda geçen mart ayında vatandaşların özel araçlarını ücretsiz olarak dezenfekte ettirebilmesi için kurduğu mobil araç dezenfeksiyon istasyonu hizmet vermeye devam ediyor.

İstasyonda vatandaşların özel araçları ile servis ve toplu taşıma araçları da ücretsiz olarak dezenfekte ediliyor.

Araçlarda hijyen sağlanıyor

Salı Pazarı içerisine kurulan mobil araç dezenfeksiyon istasyona başvuran vatandaşlar burada araçlarını ücretsiz olarak dezenfekte ettirebiliyor. İstasyonda görevli personeller araçları baştan aşağı dezenfekte ederek, virüsten arındırıyor. Belediye ayrıca yine bu istasyona başvuran toplu taşıma araçları, servisler, resmi kurum araçlarını da dezenfekte ediyor. Araç dezenfeksiyon istasyonu, salı günleri hariç hafta içi her gün vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet veriyor. İstasyonda haftalık ortalama 250 özel araç, servis ve toplu taşıma aracıma hizmet veriliyor. Belediye ayrıca, ilçedeki ortak kullanım alanları, okullar, camiler, parklar, cadde ve sokaklar, kurumlar, bankalar başta olmak üzere tüm ortak kullanım alanlarını düzenli olarak dezenfekte ediyor.

Hep birlikte yeneceğiz

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, belediye olarak Koronavirüs’e açtıkları savaşı tüm hızıyla sürdürdüklerini belirterek, tüm alanlarda mücadeleye devam ettiklerini söyledi. Başkan Oğuz, “Belediyemiz bu konuda seferber olmuş durumda. Vatandaşlarımızdan paniğe kapılmadan açıklanan tedbirlere uymalarını ve zorunlu olmadıkça evlerinden dışarı çıkmamalarını rica ediyorum. Vatandaşlarımız için elimizden geleni yapıyoruz. İstasyonumuza aracı olan tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Bu mücadeleyi hep birlikte yapacağız ve virüsü hep birlikte yeneceğiz. Birlikte başaracağız” diye konuştu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.