enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

ARSLANARGUN’DAN MESCİDİ AKSA MESAJI

ARSLANARGUN’DAN MESCİDİ AKSA MESAJI
Ramazan Ayının tüm ikliminin iliklerine kadar işlediği müslüman coğrafyasında Kadir Gecesi Arifesinde Kudüs’de yürekleri yakan görüntüler yaşandı. İsrail Polisinin ibadet eden müslümanlara karşı yaptığı saldırı, bu kadar da olmaz dedirtti. Türkiye’de tüm kesimler tarafından kınanan görüntülere AK Parti Sincan İlçe Başkanı Av. Soner ARSLANARGUN sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyarlılığını gösterdi.
ARSLANARGUN mesajında şunları söyledi: “Zorbalıkla geldiği toprakları her gün santim santim işgal ederken, bir milleti her gün birer ikişer öldürerek soykırım yaparken, o veya bu nedenle müdahale edemiyorsa batsın İnsanlık yerin dibine. Belki o zaman anneler korkusuzca gönderir çocuklarını Mescidi Aksa’ya, Gazze sahillerine…” dedi. 
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.