enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
31,9679
EURO
34,6025
ALTIN
2.229,03
BIST
9.111,50
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Parçalı Bulutlu
PazarGök Gürültülü
15°C
PazartesiAz Bulutlu
15°C
SalıAz Bulutlu
19°C
ÇarşambaAz Bulutlu
19°C

İftar sonrası online spor

İftar sonrası online spor

Covid-19 salgını nedeniyle internet üzerinden yapılan eğitim ve kültür projeleri ile vatandaşa tam destek veren Yenimahalle Belediyesi, Ramazan ayında ilçe sakinlerini iftar sonrası spora davet ediyor. Yenimahalle Belediyesi, son günlerde ülke genelinde artış gösteren vaka sayılarından dolayı Ramazan ayını evlerinde geçirecek olan ilçe sakinleri için sosyal medya hesaplarından iftar sonrasında vücut egzersizi antrenmanları yayınlıyor. Ramazan ayında virüs salgını tehlikesi nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşların hareketsiz kalmaması ve spor yapması amacıyla kolları sıvayan Yenimahalle Belediyesi, spor eğitmenleri tarafından hazırlanan egzersiz videolarını #evdekalyenimahalle hashtagi ile Yenimahalle Belediyesi facebook, instagram ve youtube sosyal medya hesaplarından ilçe sakinleri ile buluşturuyor.

“Vatandaş evinde sağlıklı kalsın istiyoruz”

Pandemi süreci nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlar için internet ortamı üzerinden birçok branşta eğitimlerin devam ettiğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Covid-19 salgını nedeniyle 1 yılı aşkın süredir evlerinden çıkamayan vatandaşlarımız için spor, sağlık, eğitim ve sanat gibi birçok alanda uzaktan eğitim videoları yayınlıyoruz. Spor merkezlerimizde eğitim veren hocalarımız Ramazan ayında vatandaşlarımızın evlerinde sağlıklı kalmasını amaçlayarak egzersiz videoları hazırladı. Ramazan ayında vatandaşın spor yapması ve zinde kalmasını amaçlıyoruz. Bu salgını en kısa zamanda atlatabilmek için gereken tüm önlemleri almalı, hijyen ve mesafe kurallarına uymalıyız” şeklinde konuştu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.